Over ons

Over ons

Las- en metaalbewerking Dijkerman is al sinds 1990 het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw vragen en opdrachten op gebied van metaal.

Klantgerichtheid, service en vooral kwaliteit is vanaf het eerste uur de kracht van het bedrijf.
Bij ons heeft u dan ook meteen de juiste persoon te pakken.

Ons team en uw aanspreekpunt bestaat uit:
Mijn naam is Teun Dijkerman, mede vennoot bij las- & metaalbewerking Dijkerman. Ik doe zowel administratieve als productieve werkzaamheden en zal in veel gevallen ook uw contactpersoon zijn. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling van het het contact met klanten tot het uitoefenen van mijn passie “de las en metaaltechniek”
Teun Dijkerman

Mijn naam is Marloes en ik ben de mede eigenaresse van Las- & Metaalbewerking Dijkerman. Binnen ons bedrijf verzorg ik de administratie en verricht ik hand- & span diensten. Naast mijn werk op ons eigen bedrijf ben ik parttime werkzaam bij een dierenartsenpraktijk en ben ik samen met Teun de trotse ouders van 2 kinderen. Genoeg afwisseling dus in mijn dagelijkse werkzaamheden waardoor mijn werk nooit saai is. Heeft u een administratieve vraag dan kunt u mij bereiken op dinsdagmiddag of vrijdag via administratie@lasbedrijfdijkerman.nl of telefonisch!
Marloes Dijkerman

Ik ben Marinus Dijkerman oprichter van las- & metaalbewerking Dijkerman. ik vind het erg leuk om met mijn handen te werken en geniet van het sociale contact met de klanten. Door nog actief mee te werken blijf ik betrokken bij het bedrijf.
Marinus Dijkerman

Ik ben Ernst-Jan Boesveld 45 jaar en getrouwd met Mirjam. Ik werk sinds mijn 17e in de metaal en sinds september 2017 bij Dijkerman. Ik ben constructie bankwerker en mijn taak is het op maat maken en samenstellen van diverse soorten materiaal aan de hand van een tekening of mallen. Wat ik leuk vind aan mijn werk is de diversiteit aan producten die ik maak van verschillende materialen zoals staal, R.V.S. en aluminium.
Ernst-Jan Boesveld

Geschiedenis van Las- en Metaalbewerkingsbedrijf Dijkerman

De grondleggers van Las en Metaalbewerkingsbedrijf Dijkerman zijn Marinus en Martha Dijkerman.

In Maart 1990 zijn zij gestart met een kleinschalig lasbedrijf aan de Ooldselaan 7 te Laren. In het begin werden er voornamelijk siersmeed hekwerken gemaakt, die overigens nog steeds bij ons te verkrijgen zijn.

In de loop der jaren kwam er steeds meer vraag van regionale bedrijven om voor hun producten te fabriceren. Uitbreiding werd noodzakelijk. Waar het allemaal begon in een werkplaats van 50 m2 werd er tot 2 maal toe uitgebreid naar 150m2 in 1995.

Door de groeiende productie werkzaamheden namen ook de administratieve werkzaamheden toe. Een uitbreiding van het kantoor kon ook niet uitblijven. Daarom werd in 1998 een kantoor van 20m2 gerealiseerd.

Marinus en Martha hebben jarenlang met veel plezier en inzet gewerkt aan innovatieve producten en aan een nog altijd groeiende naamsbekendheid in de metaalbranche. De basis voor een bedrijfsovername was hierbij gelegd. In 2007 nam zoon Teun Dijkerman zijn intrede als mede vennoot in het bedrijf.

In Juni 2009 zijn wij door de groeiende productiewerkzaamheden verhuisd naar onze nieuwgebouwde huidige bedrijfshal van 500m2 aan de Ooldselaan 5b. Deze locatie volledig is ingericht om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen. Na een jaar meegewerkt te hebben binnen het bedrijf heeft schoondochter Marloes in 2011 ook haar intrede gedaan als mede vennoot. Zij neemt de administratieve werkzaamheden voor haar rekening. Dit was het moment dat grondleggers Marinus en Martha het roer definitief over wilde dragen aan Teun en Marloes. U kunt dus spreken van een echt familiebedrijf.

Teun en Marloes hopen u nog jaren van dienst te kunnen zijn met dezelfde kwaliteit en service die u van ons gewend bent!

Kunnen wij u ergens mee helpen? Vul onderstaand contactformulier in